Wil jij Leven ipv Overleven?

Doe de quick scan

”Er is meer in het leven dan het tempo ervan opvoeren.”
(Mahatma Gandhi)

Leven ipv Overleven

Doe er wat aan!

Ervaar jij stress maar weet je niet of je richting burn-out gaat? Wil jij weer Leven ipv Overleven? Doe dan de quick scan en in een coaching gesprek bespreken wij de uitkomsten hiervan en kijken we naar je draaglast en draagkracht. Je stapt de deur uit met concrete tips waar je wat mee kunt.

Ook een quick scan doen?

Dat kan overdag of s’ avonds. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Gelijk bestellen?

Dat kan natuurlijk ook via deze link. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op om een coach gesprek te plannen.

Meer weten? Ik zorg voor koffie of thee.

Wil je weten of de quick scan wat voor jou is? Bel (06 – 46 06 76 49) of e-mail (coach@inleiderschap.nl) me voor een gratis kennismaking om te kijken of en wat ik voor jou of jouw team zou kunnen betekenen. Dat kan overdag of ‘s avonds. Ik zorg in ieder geval voor een kopje koffie of thee.

 

Stress kun je niet voorkomen en is zelfs nodig: het zorgt ervoor dat je effectief kunt handelen. Maar wie tussentijds onvoldoende herstelt, riskeert chronische stress en daarmee uiteindelijk een burn-out. 

Ongezonde stress

Stress kan een ongezonde vorm aannemen als de balans tussen draagkracht en draaglast verstoord raakt. Kortweg: Je hebt teveel op je bord. Meer dan je op dit moment aan kunt. En toch ga je door… Je bent niet meer aan het Leven maar aan het Overleven.

stress gaillard

Burn-out

Op den duur kan stress leiden tot burn-out. Burn-out is het eindstadium van langdurige, vaak jarenlange, roofbouw op het lichaam. Vaak is een klein voorval de druppel die de emmer doet overlopen, waardoor iemand instort. De accu is leeg en je wordt gedwongen de dingen in je leven anders aan te pakken, vaak een pijnlijk en langdurig proces.

Gedreven en/of perfectionistisch? Pas op…

In tegenstelling tot dat wat mensen vaak denken zijn het juist de harde gedreven werkers die risico lopen op een burn-out. Zij gaan maar door en door, op het werk en thuis. Want het werk MOET af en goed zijn en thuis MOET er ook nog zoveel gebeuren… 

Coaching bij stress

Als stresscoach ben ik gespecialiseerd in het signaleren en het begeleiden van stress, stress gerelateerde klachten, beginnende burn-out en timemanagement.

Coaching trajecten met als doel het voorkomen van een burn-out worden vaak betaald door de werkgever. Wil je de werkgever hierin niet betrekken? Voor particulieren hanteer ik speciale tarieven.