Persoonlijke drijfveren analyse

 

Welk werk maakt jou gelukkig? Naar een effectiever team?

drijfveren analyse
Profile Dynamics logo

Vergeet niet, het is de geheime kracht, diep in ons weggeborgen, die onze drijfveren stuurt; daar komt die overredende stem vandaan, daar ligt de kern van het leven, daar, zouden we zelfs kunnen zeggen, is de mens zichzelve.”
(Marcus Aurelius, Romeins keizer)

De kracht van persoonlijke drijfveren:

  • Welke omgeving past bij jou?
  • Wat zijn jouw grootste kwaliteiten?
  • Wat kost je energie en waarom?
  • Hoe kan jouw team beter samenwerken?

Persoonlijk rapport

Een uitgebreid persoonlijk rapport laat overzichtelijk zien wat deze drijfveren betekenen voor jouw dagelijks denken en handelen. Een goed startpunt om te bepalen wat de volgende stappen zijn voor een succesvolle persoonlijke ontwikkeling.

Het antwoord ligt in uw drijfveren!

Profile Dynamics© meet persoonlijke drijfveren, waarbij zeven kleuren en hun symboliek centraal staan. Drijfveren bepalen hoe mensen hun werk doen, de leiderschapsstijl die ze ontwikkelen en de manier waarop ze communiceren met anderen. Profile Dynamics© maakt duidelijk waar mensen energie van krijgen in hun werk en wat hen energie kost.

Wetenschap

De Profile Dynamics instrumenten zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door de Amerikaanse hoogleraar en docent psychologie dr. Clare W. Graves, die hiervoor vele duizenden mensen interviewde, tientallen jaren lang.

Drijfveren analyse Profile Dynamics
drijfveren analyse

Mogelijkheden en kosten

PERSOONLIJKE DRIJFVEREN ANALYSE voor € 289,-
√Test van Profile Dynamics©
√Persoonlijk coach gesprek
√Uitgebreid rapport inclusief do’s and don’ts

IN COMPANY WORKSHOP DRIJFVEREN ANALYSE vanaf€ 995,-
√Inclusief testen en persoonlijke rapporten Profile Dynamics
√In workshop van 1 of meerdere dagdelen

Download de folder

Alle informatie vind je ook in deze folder.

Voor individu, team en organisatie

Profile Dynamics© biedt diverse handvatten om het functioneren te verbeteren aan het individu, team en gehele organisatie. Doe de test individueel, als team ofgehele organisatie. Het is een uitstekend instrument voor een leuke, ontspannen én effectieve teambuilding.

Ken je team

Als manager krijg je een helder beeld van de krachten en zwaktes van je team. Je ziet wat mensen motiveert en demotiveert en welke leiderschapsstijl daarbij past. Zo krijg je relevante kennis die van pas komt in je dagelijkse werkzaamheden, maar ook bij de werving van nieuw personeel of tijdens een verandertraject.

Eenvoudig, snel en herkenbaar

Een belangrijk pluspunt is de eenvoud en snelheid van de methode: deelnemers kunnen een internettest invullen, die ongeveer twintig minuten in beslag neemt. Het resultaat is een kleurenprofiel dat voor iedere persoon uniek is. Tijdens workshops spreken deelnemers binnen een half uur “ in kleuren”; het wordt een eigen taal.

Ook een rapport of workshop volgen?

Dat kan overdag of s’ avonds. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Gelijk bestellen?

Dat kan natuurlijk ook via deze link. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op om een coach gesprek te plannen.

Drijfveren in het kort

drijfveren analyse